Laboratorier

 

Vi er velbevandrede i renovering af laboratorier, og det er den erfaring, du kan gøre brug af, når dit byggeprojekt skal blive til virkelighed. Du kan forvente, at vi har forståelse for sterile miljøer, behovet for at lave konsistente processer og diverse maskiners indvirken på rummet. 

Det er netop denne forståelse, der har indvirkning på projekteringen af byggeprojektet og i særdeleshed, når planerne skal udføres. Derudover har vores håndværkere erfaring med at arbejde i levende miljøer, så vi er vant til at udøve vores fag med respekt for den hverdag, der bliver berørt af vores arbejde. Vi udvælger også samarbejdspartnere, der udviser samme forståelse for både omstændigheder og påkrævede kvalitet, som vi selv står på mål for.

Her kan du se udvalgte byggeprojekter, vi har gennemført indenfor kategorien laboratorier.

Hvis du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dig næste byggeprojekt, så kontakt vores projektledere.

DTU bygn. 307 Qphoto

Entrepriseform  Hovedentreprise
Bygherre  DTU Campus Service
Rådgiver H+ 
Byggeperiode  2022-2023

Totalrenovering og indretning af laboratorier og tilhørende lokaler til brug for forskning indenfor fotonisk kvanteberegning.

Byggesagen blev projekteret og udført under princippet om Inddragende Byggeri – en ny samarbejdsmodel baseret på tidlig entreprenørinddragelse på et mindre byggeprojekt.

DTU bygn. 206 + 207

Entrepriseform  Hovedentreprise
Bygherre  DTU
Rådgiver Rørbæk & Møller Arkitekter A/S og EKJ Rådgivende Ingeniører A/S 
Byggeperiode  2022-2023

Totalrenovering og indretning af laboratorier i to bygninger over fem etager. Bygningerne var i drift under renoveringsarbejdet, hvorfor det også krævede tæt samarbejde med DTU Drift og brugerne af huset.

DTU bygn. 307

Entrepriseform  Hovedentreprise
Bygherre  DTU
Rådgiver NIRA og mtre 
Byggeperiode  2017

Totalrenovering og indretning af laboratorier til brug for forskning. 

DTU bygn. 127

Entrepriseform  Underentreprise
Bygherre DTU
Rådgiver Christensen & Co.
Totalentreprenør
Pihl & Søn
Byggeperiode  2013

Totalrenovering og indretning af lokaler til undervisning.

DTU - blandede byggesager

Vi har arbejdet på forskellige bygninger og med en bred vifte af lokaletyper hos DTU over en årrække. Her kan du se et udvalg af disse sager.

Sagerne inkluderer installation af specialdesignede stinkskabe, indretning af opholdsområder for de studerende, gangarealer og forksningslokaler.