Butikslejemål

Når vi er din entreprenør på renoveringsprojektet af dit butikslejemål, kan vi rådgive dig, hvad enten, der skal leveres til white box eller fuldt indrettede lokaler. Vi har gennem årene indsamlet et erfaringsgrundlag indenfor butiksrum og forretningslokaler, der gør os i stand til at levere et færdigt resultat, der gør dig i stand til at skabe den indkøbsoplevelse, som matcher din forretning bedst.

Vi har øje for holdbarhed af materialerne og deres indvirkning på rummets stemning og akustik. Derudover er vi meget bevidste om, at en butik under renovering betyder kvm, der ikke genererer omsætning, så tid og/eller mulighed for at arbejde mens butikken stadig er kørende er en faktor, som vi medregner, så du får den proces, der bedst passer til din forretning.

Her kan du se udvalgte byggeprojekter, vi har gennemført indenfor kategorien butikslejemål.

Hvis du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dig næste byggeprojekt, så kontakt vores projektledere.

Amager Centret

Entrepriseform  Hovedentreprise
Bygherre  DEAS A/S
Omfang  seks butikslejemål af varierende størrelse
Byggeperiode  2020

Efter en større ombygning og udvidelse af Amager Centeret skulle flere butikslejemål renoveringer og tilpasninger. Heriblandt kan nævnes ny glasfacade på herretøjsbutikken Mr. Henrik P. på førstesalen over rulletrappen.

GANNI - Østerbro

Entrepriseform Hovedentreprise
Bygherre  GANNI
Rådgiver Moodify Cph
Omfang  114 kvm
Byggeperiode  2020

Totalrenovering og indretning efter GANNIs givne koncept med farverige og skarpe linjer. Det er et butiksdesign, der kræver præcision og skarphed i udførelsen af entreprisen.