Hvem er vi

INTERN A/S består af projektledere, der selvstændigt varetager projekter, der matcher deres specifikke kompetencer og personligheder, og funktionærer, der arbejder i kulissen, mens vi har tømrer i egenproduktion til at udføre arbejdet ude på byggepladserne.

Vi vil være din sparringspartner gennem hele processen fra projektering til aflevering – det ved vi, giver det bedste resultat.

I mere end 30 år har vi udført renovering og aptering i fag- og hovedentrepriser af bygninger for erhvervs- og offentlige bygherrer. Med den ballast sikrer vi dig og dit næste projekt høj kvalitet og solid faglighed. Vi stiller kritiske og afklarende spørgsmål, som sikrer at hele byggeprocessen er belyst så tidligt i projektfasen som muligt, så du kan regne med dine økonomiske rammer i forhold til det ønskede resultat.

Når vi har ansvaret for dit byggeprojekt, står vi også på mål for vores valg af underentreprenører og materialer. Derfor anvender vi altid pålidelige, dygtige og højt kvalificerede samarbejdspartnere, og vi sætter en ære i fagenes samspil under hele processen. Det samme gør sig gældende for valg af materialer, der bærer præg af vores fokus på både den økonomiske bundlinje, det æstetiske resultat og den funktionelle fremtid for lokalerne.

INTERN A/S blev stiftet tilbage i 1991 af Poul Knudsen og Niels Henrik Rasmussen. Poul og Niels Henrik havde en vision om at være den spiller på markedet, som stod på mål for kvalitet, høj faglighed og ordentlighed. Principper som INTERN fortsat arbejder for i dag. Niels Henrik har fungeret som adm. direktør indtil december 2020.

I dag sidder Rasmus Andersen med den daglige ledelse, hvor han bruger sine erfaringer fra sine mere end 20 år i virksomheden som ballast. Rasmus har tillige en baggrund som tømrer og fungerer til dagligt også som projektleder på udvalgte byggesager, hvorfra han er med til at skabe forbindelse mellem planer og virkelighed.