Bestyrelse

 

Herunder kan du læse om de personer, vi har i vores bestyrelse, hvad de bidrager med og hvorfor du har valgt at lægge deres ressourcer her hos os. Vores bestyrelse bruger vi til at navigere og måltsætte i en omskiftelig branche, med mande spændende og til tider svære veje at gå. Vi har stor glæde af deres kompetencer, erfaringer og ikke mindst engagement i branchen. 

Niels Wive Kjærgaard

Niels Wive Kjærgaard

Niels (formand siden 2019) er til daglig advokat og partner i advokatvirksomheden Lundgrens, hvor han primært beskæftiger sig med rådgivning inden for fast ejendom og entreprise.

Niels bidrager med sit indgående kendskab til alle aktørernes bidrag i byggeprocessen. Han møder arbejdslivet ud fra devisen ”man skal tage sit arbejde, men ikke sig selv højtideligt”, hvilket vi i INTERN nyder godt af.

Du kan læse mere om Niels’ daglige virke på Lundgrens hjemmeside her

Søren Tscherning

Søren Tscherning

Søren Tscherning har over 25 års erfaring som ejerleder i entreprenørbranchen, hvor han er med til at holde Tscherning innovativ, konkurrencedygtig og relevant. Søren har været en del af INTERNs bestyrelse i over 10 år. Her bidrager han med en kreativ tilgang til forretningsudvikling og fokus på fremdrift. Med ham ved bordet lyder spørgsmålet således ikke ’om’ det kan lade sig gøre, men ’hvordan’.

Der er godt match mellem Sørens og INTERNs værdier, og han gør en positiv forskel for, hvordan INTERN navigerer i branchen. Søren er også den, der har begrebet bæredygtighed med på agendaen. Et perspektiv han har taget med fra sin egen virksomheds fokus.

Du kan læse mere om Søren på LinkedIn her og Tscherning her

Niels Henrik Rasmussen

Niels Henrik Rasmussen

Niels Henrik Rasmussen er som medstifter, medejer og tidl. adm. direktør en konstant i bestyrelsen. Med sin baggrund som civilingeniør har Niels Henrik stået på mål for kvalitet, høj faglighed og styr på detaljen i de første knap 30 år virksomheden har eksisteret. Han har styret både INTERN og de projekter, han har været ansvarlig for, sikkert igennem både stormvejr og solskin. Ved udgangen af 2020 overdrog Niels Henrik styretøjet til Rasmus Andersen som adm. direktør for INTERN A/S.

Efter sin indtrædelse i pensionistlivet kan Niels Henrik koncentrere sit virke i INTERNs bestyrelse omkring forankringen i fagligheden, de gode relationer i branchen og at vi fortsat holder kursen med høj moral, kvalitet i byggeriet og ordnede arbejdsforhold.

Du kan læse mere om Niels Henrik her.

Rasmus Andersen_kvadratisk

Rasmus Andersen

Rasmus Andersen er en del af bestyrelsen i kraft af sit medejerskab af INTERN A/S og sin rolle som adm. direktør for virksomheden. Forud for sin seneste forfremmelse har Rasmus gennem sine +20 år i INTERN arbejdet, først som tømrer og senere som projektleder. Projektledelsen er stadig en del af Rasmus’ hverdag, og som sådan er han et stærkt bindeled mellem hverdagen og de strategiske linjer, der bliver lagt med bestyrelsens arbejde.

Rasmus står for håndhævelse af det gode håndværk, overblikket og nærværet i branchen. Han tager INTERNs placering i branchen meget alvorligt og deltager i branchens forskellige fora, hvor kvalitet, arbejdsvilkår og muligheder bliver diskuteret. Han er også med til at lægge vægt bag vores ord, når vi siger, at ”vi uddanner med stolthed” og ”vi arbejder med hoved og hænder”.

Du kan læse mere om Rasmus her.