Vores mission og vision

Vores vision er at være dit førstevalg, når du har brug for en partner på byggeopgaver i hovedstadsregionen indenfor vores arbejdsområde med fokus på kvalitet, omkostningseffektivitet og miljømæssige forhold. Det vil vi opnå gennem nedenstående mission:

Når vi siger kvalitet, mener vi fokus på god kvalitet på flere planer; materialernes holdbarhed, den æstetiske oplevelse af lokalerne, respekt for lokalernes funktion og brugernes behov.

Vi har til hensigt at være garanten for et slutresultat, der er levedygtigt, der giver brugerne af lokalerne et godt indeklima og en god oplevelse.

Vi leverer på vores faglighed – tømrer-/snedkerarbejde og byggeledelse. Det kan vi sige med oprejst pande, fordi vi sørger for at holde os opdaterede på den faglige udvikling gennem efteruddannelse, og fordi vi tager ansvar for de næste generationer af håndværkere. Vi har altid dækket min. 10 % af vores arbejdsstyrke med lærlinge. Vi bruger hoved og hænder er vores tilgang til vores fag.

Derudover har vi et stærkt samarbejde mellem vores udøvende håndværkere og byggeledelsen, der er med til at udvikle og udvide vores erfaringsgrundlag. Det giver dit projekt de bedste kort på hånden for en god proces mod et godt resultat.

Vi er også medlem af Dansk Industri/Dansk Byggeri, der er din garanti for at håndværket lever op til påkrævede standarder.

Ordentlighed er måske et aldrende udtryk, men vi står ved, hvad det dækker over; anstændighed, ansvarlighed og respekt. Det er de værdier vi pejler efter, når vi arbejder med dit byggeprojekt. Det gælder både i mødet med de mennesker, vi møder eller samarbejder med, projektets proces og det slutresultat, vi stiler efter. 

Derfor er det afgørende for os, at vi afleverer et arbejde, vi kan være stolte af, til en pris vi kan være bekendt i en kvalitet, der er levedygtig for lokalernes funktion og brugernes behov.