Job hos Intern

Tømrer/snedkere

Ønsker du en hverdag med fokus på kvalitetsarbejde og faglighed?
Så læs med her!

Vi søger lige nu tømrer/snedkere (enkeltpersoner eller sjak på 2-3 personer) til at udføre indendørsrenoveringsopgaver af varierende størrelser. Vi arbejder udelukkende på erhvervsopgaver og offentlige institutioner i hovedstads-området.

Som tømrer/snedker hos INTERN A/S får du et godt sammenhold med dine kollegaer, fokus på sikkerheden og ordnede forhold. Du bliver en del af et firma med dygtige håndværkere, hvor der er fokus på sikkerhed, god kvalitet og høj faglighed, og der er en god dialog mellem kontor og håndværkere.

Faglige og personlige ønsker til dig

  • Du er uddannet og erfaren i tømrerfaget.
  • Du er mødestabil.
  • Du sætter en ære i at levere et kvalitetsarbejde og rydder op efter dagens opgaver.
  • Møder dine kollegaer med et smil og en god tone.
  • Du er selvkørende og evner at gå i dialog med din projektleder.

Arbejdsvilkår

Konkurrencedygtig løn efter overenskomst med mulighed for lokalaftaler – både timeløn og akkord.
Vi sætter en ære i ordnede forhold, en god tone og høj faglighed.
Vi er altid interesserede i at høre på dine gode idéer, og investerer også gerne i det helt rigtige værktøj, hvis opgaven eller dit arbejde kan drage fordel af det.

Hvem er vi

INTERN A/S er en entreprenørvirksomhed, der blev grundlagt i 1991. Virksomheden består i dag af ni funktionærer og en egenproduktion på omkring 20 medarbejdere. INTERN leverer topkvalitet på apteringsopgaver og fungerer som både fag- og hovedentreprenør. Vi samarbejder med en bred skare af spændende kunder, som udelukkende består af professionelle bygherrer.

Sådan søger du

Hvis du er interesseret i stillingen som tømrer/snedker hos os, så kontakt direktør Rasmus Andersen på tlf/sms på nr. 2098 3215 eller mail ra@intern.dk.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Arbejdsted
Holte

Selskab
Intern A/S

Ansøgningsfrist
Løbende