Skole og institutioner

 

Når vi arbejder på projekter, der skal huse børns hverdag eller sårbare borgeres daglige liv, ligger det os stærkt på sinde at skabe så stabile miljøer som muligt, der både efterlever de gældende krav på området og leverer på tryghed, nærvær og funktion. Det vil sige, at du kan forvente, at vores medarbejdere forstår at begå sig i byggeriets miljø og udviser respekt for, at vi arbejder i nogens hjem og berører deres daglige rutiner og vaner.

Det er vigtigt for os, at du som bygherre kan være tryg ved, at du ikke alene står tilbage med lokaler, der kan holde til og støtter op om den daglige aktivitet, der skal være efterfølgende, men også at processen har været behagelig og efterladt en god fornemmelse for resten af huset.

Vi arbejder ud fra både erfaring og aktuel viden. Bl.a. har vi mulighed for at give dig kvalificeret sparring på dit projekt på områder som f.eks. akustik og materialevalg. Her kan du se udvalgte byggeprojekter, vi har gennemført indenfor kategorien skole og institutioner.

Hvis du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dig næste byggeprojekt, så kontakt vores projektledere.

Grønnemose Skole

Entrepriseform  Hovedentreprise
Bygherre  Gladsaxe Kommune
Rådgiver  Alfa Ingeniører A/S
Omfang Udskiftning af brugsvand inklusive afløb og faldstammer
Byggeperiode  Sommerferien 2023

Grønnemose Skole i Gladsaxe kunne byde sine elever tilbage fra en velfortjent sommerferie til en skole med udskiftet brugsvand inklusive afløb og faldstammer i bl.a. madkundskabsområdet.

Der var behov for stram styring, skarp koordinering og stærkt samarbejde, når vi arbejdede på den sommerferielukkede skole i lokaler, som eleverne skal opholde sig i fra skolestart. Den oprindelige tidsplan var sat til millimeterpræcision, hvilket både vores projektledere på sagen, vores egne tømrer og de samarbejdende fag gjorde alt, hvad de kunne for at udføre arbejderne efter. Det kan vi med stolthed sige at også lykkedes.

Skt. Pauls Skole

Entrepriseform  Hovedentreprise
Bygherre  Skt. Pauls Skole
Rådgiver  ØLLGAARD Rådgivende Ingeniører A/S
Arkitekt  RUM
Omfang  Renovering af eksisterende lokaler + 110 kvm nybyg
Byggeperiode  2022

På Skt. Pauls Skole i Taastrup har vi sørget for, at deres elever har fået et nyt og velfungerende naturfagslokale, ditto madkundskabslokale og generelt givet flere af skolens lokaler og faciliteter en opdatering. Skolen har med madkundskabslokalet udvidet sit areal en tilbygning på 110 kvm.

Arbejdsprocesserne skulle tilrettelægges indenfor skolens rammer og tilpasses skolens hverdag. Det krævede god dialog med bygherre, ordentlige pladsforhold som f.eks. god afskærmning og stor fleksibilitet fra både udøvende fagfolk og lærer og elever på skolen.

Skovbrynet Skoleklub

Entrepriseform  Totalentreprise
Bygherre  Gladsaxe Kommune
Rådgiver  RYTTER ARK Group A/S 
Omfang  400 kvm
Byggeperiode  2021

På Skovbrynet Skole har vi været med til at give deres skoleklub en grundig overhaling, så skolens elever har noget ekstra lækkert at boltre sig rundt i efter skole. Vi har bl.a. bygget små ”mødehuse” med perforeret akustikbelægning, en scene med særlig stjernelys til de små optrædende, et danse- og ballethjørne og opdateret deres køkkenfaciliter.

Det har som altid været vigtigt for os at levere et kvalitetsarbejde, der lever op til både bygherres forventninger, men så sandelig også kan imødekomme brugernes behov. 

Børneinstitutionen Sandloppen

Entrepriseform  Totalentreprise
Bygherre  Gefion Group
Rådgiver ak83 arkitekter a/s og Jens Peter Madsen ApS
Omfang  515 kvm
Byggeperiode  2020-2021

I en bygning, der tidligere har huset værksteder, lager og kontorer, har vi givet den på alle tangenter, så den fremover kan være ramme for en privatejet børneinstitution. Vi har bl.a. lavet nye, børnevenlige toiletter, nedlagt radon- og forureningsspærre og indlagt gulvvarme i det støbte betongulv, opsat Troldtekt-lofter, indlagt nye ovenlysvinduer og skåret ud til nye døre og vinduer i facaden.

Fuglsanggårdsskolen

Entrepriseform  Totalentreprise
Bygherre  Lyngby-Taarbæk kommune
Rådgiver  Nova5 Arkitekter A/S
og Torkil-Laursen A/S
Omfang  340 kvm
Byggeperiode  2020

Ombygning af læreforberedelses- og faglokaler. Der blev indrettet læreforberedelse i lokalerne, der tidligere husede skolens tandklinik.
Endvidere ønskede skolen at omdisponere brugen af de eksisterende faglokaler til hhv. natur/teknik, håndværk og design og billedkunst.