Kontor

 

Et kontorlokale er ikke blot et sted for skriveborde og computere, men et sted, hvor mennesker skal tilbringe en stor del af deres dag, og også gerne være effektive imens. Det sætter nogle krav til lokalernes indeklima, materialevalg og holdbarhed. Vi er altid opdaterede på de nyeste krav til indeklima – f.eks. på akustik, miljøhensyn og arbejdsmiljø – og har stor erfaring med at skabe rammer, der giver dig mulighed for at komme i mål med din vision for projektet. 

Hvad enten dit byggeprojekt i sidste ende skal huse dagligdagen for et reklamebureau eller opbevaring af materialer til byggebranchen, kan du være sikker på, at vi forholder os til, hvilke materialer og løsninger, der matcher dit behov bedst.

Her kan du se udvalgte byggeprojekter, vi har gennemført indenfor kategorien erhvervslejemål.

Hvis du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dig næste byggeprojekt, så kontakt vores projektledere.

DTU Bygn. 305, 2. sal

Entrepriseform Hovedentreprise
Bygherre DTU Campus Service
Rådgiver H+
Omfang 725 kvm
Byggeperiode 2024

Renovering, ombygning og opgradering af eksisterende kontorlokaler inkl. udskiftning af vinduer. Lokalerne har fået en smuk overhaling, så rammerne fortsat kan inspirere til en god arbejdsdag for DTU’s medarbejdere. 

Denne byggesag blev udarbejdet under konceptet Inddragende Byggeri. Endnu engang viste denne udbuds- og samarbejdsform sit værd. Smidigere arbejdsgange, stramme, men realistiske arbejdstidsplaner og fornuftige løsninger. 

Netcompany (ATP Ejendomme)

Entrepriseform Underentreprise
Bygherre ATP Ejendomme
Hovedentreprenør NCC
Rådgiver ERIK Arkitekter
Omfang 5 etager i 6 bygninger
Byggeperiode 2022-2023

Netcompanys lejemål i Nordeas tidligere lokaler på Strandgade på Christianshavn er blevet udviklet af ATP Ejendomme og ERIK arkitekter baseret på bl.a. højt niveau af genanvendelse og stærkt samarbejde fagene imellem.

INTERN har indgået i en underentreprise under byggestyring af NCC, hvor vi bl.a. har opbygget kontorceller, alkover, møderum og toiletter.

Pears Global hovedsæde

Entrepriseform  Hovedentreprise
Bygherre  Pears Global
Rådgiver  Zeso Architects
Omfang  200+ kvm
Byggeperiode  2022

Renovering af Pears Global Real Estate Denmarks hovedsæde på Trianglen i København. Det er der kommet disse smukke lokaler ud af.

At arbejde i én af Københavns klassiske bygninger kræver respekt for det oprindelige håndværk og fokus på at trække lokalernes kvaliteter frem til nutidens behov. Vi sørgede således for at arbejde i detaljen og have god dialog mellem fagene undervejs. Alt sammen på basis af et tæt samarbejde med en kvalitetsbevidst bygherre.

Alt fra gulv til loft har fået en gennemgribende opdatering, så både udseendet og funktionerne matcher nutidens behov, men uden at gå på kompromis med bygningens og lokalernes oprindelige stemning og kvaliteter.

Gearhallen

Entrepriseform  Totalentreprise
Bygherre  Capital Investment
Rådgiver  Zeso Architects
Omfang  3.000 kvm
Byggeperiode  2020-2021

Vi har opbygget Gearhallens stueetage og 1. sal, hvor vi har opbygget en urban og rå stemning med en lækker finish i de historiske lokaler.

Gearhallen er en del af Valby Maskinpark, som har huset alt fra gearkasser, der fik de lange roterovne til at rotere, til svedende motionister på løbebånd. Vi har, sammen med alle vores veloplagte samarbejdspartnere, nydt at gøre Gearhallen klar til nye oplevelser for kommende lejere.

Foto: Kirstine Autzen

Langebrogade 6E, 1. sal og 6F, 1. & 2. sal

Entrepriseform  Hovedentreprise
Bygherre  DEAS A/S
Omfang  1.325 kvm
Byggeperiode  2020-2021

Gennemrenovering af kontorlokalerne på 1. og 2. sal med fokus på at skabe lyse lokaler med gode adgangsforhold igennem hele lejemålet og en fornemmelse af luft og tilgængelighed.

Udvalgte foto: Kirstine Autzen

Fondenes hus

Entrepriseform  Hovedentreprise
Bygherre  Bikubenfonden
Rådgiver  Krydsrum Arkitekter
Omfang  1.200 kvm
Byggeperiode  2015

Beskrivelse er på vej