Erhverv

 

Et erhvervslokale er dit visitkort eller måske dit erhverv, der skal rummes. Det kan være konferencelokaler, beværtningslokaler, hoteller el.lign. Det stiller krav til lokalernes æstetiske formåen og evne til at omstille sig forskellige besøgendes behov. Vi har god erfaring med at skabe rammer, der skal fremstå med en stærk profil og høj kvalitet, men stadig være versatile. 

At foretage renovering eller aptering af lokaler til erhvervsmæssig brug kræver forståelse for både den ønskede brug af lokalerne og den indvirkning, lokalets karakter har på den brug. Det vil sige, hvilke materialer og løsninger, der bedst arbejder for det ønskede resultat. Med INTERN som projektpartner får du adgang til erfaring på området, som vi har opbygget gennem mange år i branchen.

Her kan du se udvalgte byggeprojekter, vi har gennemført indenfor kategorien erhvervslejemål.

Hvis du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dig næste byggeprojekt, så kontakt vores projektledere.

Hotel Scandic Spectrum

Entrepriseform  Underentreprise
Bygherre  HM2 A/S
Rådgiver  Dissing+Weitling
Totalentreprenør Pihl & Søn
Byggeperiode  2020-2022

Etablering af nyt hotel omkring Kalvebod Brygge. Vi stod for akustikbeklædning i fælles-, konference- og restaurantområder. Derudover opsætning af træpaneller i den tilhørende restaurant Lanternen.

Fit & Sund Brønshøj

Entrepriseform  Hovedentreprise
Bygherre  
De Forenede Ejendomsselskaber
Rådgiver Ingholt Consult + Zeso Architects
Omfang  1800 kvm
Byggeperiode  2020

Totalrenovering af tidligere kontorlokaler til et fuldt funktionelt sundhedshus med fysioterapi og træningscenter. 

Carlsbergs HQ

Entrepriseform  Underentreprise
Bygherre  Carlsberg Group
Totalentreprenør Per Aarsleff A/S
Rådgiver C.F. Møller Danmark A/S
Byggeperiode  2018

I forbindelse med totalrenovering af Carlsbergs hovedsæde i Carlsbergbyen opsatte vi perforerede akustikplader i flere fællesområder.

Foto: Tine Bek